tisdag 9 mars 2010

White guide vinnare



I dag vann vi årets total upplevelse i White Guide och det känns super roligt.
Mina första år på Operakällaren kändes som att allt man gjorde var det ingen som såg. Operakällaren har alltid stått där och kommer alltid att göra det. Det är inte ditt man har gått om man vill äta det senaste och det coolaste. Folk har oftast en inprintad bild av hur Operakällaren är och den är oftast felaktig, vi är mer folkliga en vad folk tror och maten är väldigt bra.





För egen del under året så bytte vi ut våra fula gamla brödskålar till en snygg ny verktygslåda, sen bytte vi från tre mignardiser på ett fat till en bricka med nio sorter. Sen började vi med Pre-dessert och granité så jag känner verkligen att vi har gjort vad vi kan för att bli bättre.

Fotograf på bilderna är Magnus Skoglöf och den första är årets osträtt bavaroise på Fourme d´ambert och den andra är min pre-dessert Mariekexglass och kräm på bryntsmör.