
Första rätten var en Mildkokt primörvitlök i rostat benmjöl med sellerisalt enkelt och jätte gott.

Andra rätten var Fänkålslindad gös med svartcitron rörd i blomkål

Tredje rätten var Svenskt Belon ostron med pärlor på rotsellerioblat och Bayonneaspic. Det var riktigt trevlig och mycket ostronsmak även i pärlorna.

Fjärde rätten var min favorit och det var Stekt spindelkrabba på stelnad sjötunga med spritärts och ramslöksbavaroise, mayonnaise viande helt underbar och vacker.

Femte rätten låg i en liten silverring det var Vårgröt med toppmurklor

Rätt sex var också underbart god. Rökparfymerad halstrad gåslever med ingefärspressade gråpäron och mjuk ingefära

Rätt sju ser inte så rolig ut när såsen är på tallriken men den var jätte fin också. Saltkokt dilammsadel med silverlökssmör och legumes printemps, leverpastej på lammbröd och sommartryffel

Då har vi kommit till desserten som var en mousse med rosenvatten som jag fattade det. Jag kommer inte i håg vad glassen eller skummet var fast det här ska vara min grej. Av hela middag som var jätte bra, så tycker jag det här var den sämsta. Smakerna var jätte bra med det var lite mycket gelantin i moussen, men fint presenterad med rosenvatten i parfymflaska som dom spruta vid bordet. Jag gillar verkligen Esperanto och jag tycker dom som har möjlighet att gå ditt ska göra det.