skip to main
|
skip to sidebar
fredag 20 juni 2008
Världens Viner Nr 5 2008
I nya nummret av Världen Viner så lagar jag min Choklad Sandwish. Man hittar recept och allt i tidningen. Glad Midsommar allesammans
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Om mig
Daniel Roos
heter jag och till vardags är jag Chefskonditor på Operakällaren i Stockholm. Sedan 2009 är jag även och medlem i det Svenska Kocklandslaget. Vill ni komma i kontakt med mig så är ni välkomna att maila mig på daniel@pastrydesign.se
Visa hela min profil
Cercle des Chefs
Jag är den första svenska medlemen i Valrhonas Cercle des Chefs. En förening för utvalda konditorer runt om i världen
Mina Arbetsplatser
Operakällaren
Clarion Hotel
Berns Salonger
Gourmandise
Resturang J
Wienerkonditoriet
Kategorier
Bröd
(9)
Choklad
(10)
Desserter
(70)
Filmer
(4)
Fredagsdesserten
(35)
Godis
(5)
Kocklandslaget
(9)
Repotage
(24)
Restaurangbesök
(23)
Tårtor
(13)
Övriga recept
(7)
Övrigt
(14)
Mina Länkar
Bendel
Brax on food
Choklad Companiet
Christoffers Mat
David Urwitz
Emmas Newbiecooking
Food and the city sthlm
Lindas Holysweet
Lyxlagat
Magnus Skoglöf Fotograf
Mikael Kriisa
Min Hemsida
Mormors mat
Mumsigt
Operakällaren
Paco Torreblanca
Pastry Design
Ramon Morato
Sockersött
Svenska Kocklandslaget
Very Good Food
Yann Duytsche
Krogar jag gillar
Alinea
Esperanto
L2o
Matihas Dahlgren
Noma
Per Se
Rolfs kök
Smak på Restaurangen
The Fat Duck
Trio
WD-50
Bloggarkiv
►
2010
(44)
►
juli
(1)
►
juni
(8)
►
maj
(5)
►
april
(4)
►
mars
(10)
►
februari
(6)
►
januari
(10)
►
2009
(142)
►
december
(10)
►
november
(9)
►
oktober
(14)
►
september
(10)
►
augusti
(10)
►
juli
(5)
►
juni
(10)
►
maj
(15)
►
april
(21)
►
mars
(16)
►
februari
(11)
►
januari
(11)
▼
2008
(88)
►
december
(10)
►
november
(4)
►
oktober
(6)
►
september
(6)
►
augusti
(6)
►
juli
(1)
▼
juni
(6)
Tårt dags igen
Världens Viner Nr 5 2008
Lejondals Slott
Esperanto
Helenes Tårta
Resturang Noma
►
maj
(9)
►
april
(7)
►
mars
(11)
►
februari
(7)
►
januari
(15)
Bloggkoll
Gå med i Matbloggarna
Denna blogg är värd 155 725 kr